Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Albany Rond Color Mix


Formaat: Rond Kleur: Kleurrijk Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29,7x30,8cm Matje: 0,092m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,95 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.092 Vierkante meters (€ 92,39* / 1 m²)
Productnummer: TM34734

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.092
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Glasmozaïek tegels Albany Rund Color Mix geven kamers een bijzondere sfeer. Door ze in een kleurrijk glasmozaïek te leggen, vormen ze een individueel designelement. Ze zijn ook geschikt als decoratieve blikvanger in nissen, voor visuele accentuering van badkuipen en wastafels, voor selectief design en als tegelproducten.

Eigenschappen van glasmozaïek tegels Albany Round Color Mix

Deze metal look tegels zijn gemaakt van glas. Het oppervlak is natuurlijk mat. Glasmozaïek tegels Albany zijn vorstbestendig en geschikt voor plaatsing in buitenruimtes, natte ruimtes en binnenruimtes. Ze zijn ingedeeld in slijtageklasse 1 en zijn geschikt voor plaatsing op muren en vloeren. De stenen hebben een afmeting van 25 x 25 millimeter. De 4 millimeter dikke tegels van ecoglas zijn netjes verlijmd op een mat voor eenvoudige plaatsing. De kleurrijke glasmozaïek tegels zijn perfect als aanvulling op eenvoudige basistegels om visuele accenten te leggen.

Ontwerpopties met glasmozaïek tegels Albany Round Color Mix

De kleine, kleurrijke tegels zijn ideaal om ruimtes van elkaar te scheiden. Dankzij hun robuustheid kunnen de glasmozaïektegels snel en eenvoudig worden gereinigd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.