Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Ararat Kleurrijk Mix Smal


Formaat: Vierkant Kleur: Kleurrijk Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,79 kg Aantal Stukken: 1

€ 6,80* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 75,56* / 1 m²)
Productnummer: TM34542

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Dikte: 4mm
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Deze kleurrijke glasmozaïek tegels kunnen gebruikt worden als accenten in een eenvoudige kamer. Vooral in eenkleurige badkamers en keukens transformeert een smalle strip de hele kamer. De kleurrijke glasmozaïektegels van Ararat zijn het hoogtepunt van elke kamer. De kleuren van de individuele mozaïekstenen zijn blauw, geel, groen, rood, oranje en licht lila. De kleurrijke mix van kleuren geeft deze glasmozaïektegel een interessant oppervlaktepatroon. Naast de kleurrijke kleurkeuze is het glanzende oppervlak een echte blikvanger en geeft het de ruimte een elegante touch. De kleurintensiteit van de afzonderlijke stenen verandert afhankelijk van de lichtinval. Dankzij de felle kleuren en het glazen oppervlak zijn deze tegels gemakkelijk te onderhouden. Dankzij deze onderhoudsvriendelijke eigenschap ziet deze tegel er ook na vele jaren nog als nieuw uit.

De kleuren van deze glasmozaïektegels zijn kleurrijk en elegant dankzij het glazen oppervlak van de stenen. Met de Ararat Bunt glasmozaïek tegels krijgt elke kamer net dat beetje extra.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.