Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Bellevue Goud Zilver


Formaat: Vierkant Kleur: Goud, Zwart, Zilver Materiaal: Glas Optic: Streep Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 29,8x29,8cm Matje: 0,089m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden Gewicht: 1,7 kg Aantal Stukken: 1

€ 33,90* per Vel

Inhoud: 0.089 Vierkante meters (€ 380,90* / 1 m²)
Productnummer: CA44222

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Goud
Product Aantal
Mat(ten)
0.089
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Dankzij het glanzende oppervlak kunnen lichtreflecties gemakkelijk worden waargenomen op de Bellevue-tegels.
Maar natuurlijk bieden deze tegels niet alleen deze woning. De Bellevue tegels zijn verkrijgbaar in zwart zilver, blauw en goud zilver, maar hebben allemaal een gestreepte look gemeen.

De respectievelijke steenmaat van het glasmozaïek is 48x48 mm. Daarnaast zijn de afmetingen van de mat 29,8x29,8 cm. Er moet ook rekening worden gehouden met de dikte van de Bellevue-mozaïektegels, die 8 mm is. Een van de voordelen van de gestreepte Bellevue tegels is het gebruikte materiaal. Omdat de tegels van glas zijn, zijn ze zowel praktisch als mooi. Zo kan het glasoppervlak eenvoudig worden afgeveegd en ondersteunt het gebruikte materiaal de glanzende en reflecterende look van de mozaïektegels.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.