Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Brahma Super Wit Uni


Kleur: Super Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,75 kg Aantal Stukken: 1

€ 6,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 76,67* / 1 m²)
Productnummer: TM34427

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Super Wit
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Deze elegant ogende tegels voor de hele badkamer, douchescherm en douchevloer staan prachtig in elke badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten: één in grijs en één in superwit. Afgezien van de kleur zijn de twee varianten identiek. Beide zijn gemaakt van glas en hebben daardoor een glanzend oppervlak. De afzonderlijke glasstenen zijn vierkant met een zijlengte van 48 mm. Door hun dikte van 4 mm zijn ze stabiel, maar toch goed en makkelijk te verwerken. Raadpleeg echter altijd een specialist voor het trimmen en verwerken. De tegels kunnen niet geruild worden.

Om de douchevloer en douchewand zo makkelijk mogelijk te bekleden, zijn de stenen samengevoegd tot matten. Deze matten hebben op hun beurt een zijlengte van precies 300 x 300 mm. Dat maakt in totaal 0,090 m2 per mat. Deze mooie tegels zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, omdat hun gladde oppervlak gemakkelijk schoon te houden is en ongevoelig is voor invloeden van buitenaf. Elke tegel heeft verschillende verwerkingsvereisten vanwege zijn individuele eigenschappen. Neem voor het leggen van de tegels contact op met een vakman.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.