Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Clementine Grijs


Formaat: Vierkant Kleur: Grijs Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,61 kg Aantal Stukken: 1

€ 12,50* per Vel

Inhoud: 0.085 Vierkante meters (€ 147,06* / 1 m²)
Productnummer: TM34643

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.085
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Voor degenen die iets bijzonders in hun eigen vier muren waarderen, zijn de prachtige glasmozaïektegels Clementine zeker het juiste ding. Waarom is het zo? Heel eenvoudig: de tegels van hoogwaardig glas - die bij ons verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren (zoals blauw, grijs of in de "kleurrijke" variant) - zijn echte blikvangers met "star-appeal". Dankzij hun in het oog springende en uiterst smaakvolle vormgeving in de trendy Vinatage-look zullen ze ieders aandacht trekken en zeker veel complimenten opleveren. En dat niet alleen: je zult zeker vaker worden gevraagd waar je deze prachtige vloertegels "met een kick" precies hebt gevonden en gekocht.

De glasmozaïek tegels Clementine hebben een zogenaamde "matmaat" van 30 x 30 cm en een steenmaat van 48 x 48 mm elk. De oppervlaktestructuur is te omschrijven als glanzend en de dikte van de respectievelijke tegels is 8 mm. De vierkante glastegels zijn geschikt voor het gehele interieur en vooral voor de zogenaamde "natte ruimte" (dus voor de badkamer of het gastentoilet).

Overzicht:

• hoogwaardige glastegels in mozaïekstijl
• glanzend oppervlak
• verkrijgbaar in verschillende kleuren
• Afmeting steen: 48 x 48 mm
• perfect voor gebruik binnenshuis

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.