Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Cornelia Retro Optic Super Wit


Formaat: Vierkant Kleur: Super Wit Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 1,5 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,95* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 132,78* / 1 m²)
Productnummer: TM34689

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Prachtige glasmozaïek tegel Cornelia met een retro look. Met deze tegel kan elke muur worden opgewaardeerd. Het is een tegelmat in superwit, een wandtegel van glas met een bijzonder mooi mozaïekpatroon.

De grote keuze aan kleuren maakt subtiele, maar ook heldere, opvallende wanden mogelijk.
Het oppervlak is glanzend, wat vooral tot uiting komt in de opvallende kleuren zoals rood en blauw. De tegelstructuur is gelijkmatig glad. Hierdoor kan de gebruiker de wandtegels eenvoudig reinigen. Vaak is het voldoende om de tegels na het douchen droog te vegen. De tegelmatten zijn vierkant en 8 mm dik. Het mozaïek is gemakkelijk te leggen dankzij de matten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.