Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Enrico Zwart Zilver Löschen


Formaat: Diagonaal, Pattern Kleur: Zwart, Zilver Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x148mm, 15x48mm, 15x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,53 kg Aantal Stukken: 1

€ 17,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 194,44* / 1 m²)
Productnummer: TM34815

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Angled is modern, wat de Enrico glasmozaïektegels in zwart en zilver bewijzen. De schuine tegels brengen leven in elke ruimte waar tegels gewenst zijn. Doordat ze zwart en zilver zijn, is er een buitengewoon kleurenspel in de kamer. De tegels zijn gemaakt van glas en onderscheiden zich duidelijk van conventionele wandtegels.

Strikt genomen zijn de 8 mm dikke tegels niet alleen van glas, maar ook van marmer. Het is een robuuste materiaalmix. Het formaat van de tegelmat wordt vierkant gehouden. Dit maakt het gemakkelijker om de tegels met de schuine look correct te bevestigen.

De Enrico glastegels zijn een product voor binnen. De wandtegels zijn ook geschikt voor natte ruimtes en kunnen de badkamer, keuken en co versterken. Alleen al het oppervlak is een klein hoogtepunt. Het oppervlak wordt glad gehouden en heeft glanzende en matte delen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.