Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Florida Super Wit


Formaat: Vierkant Kleur: Super Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,69 kg Aantal Stukken: 1

€ 5,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 65,56* / 1 m²)
Productnummer: TM34259

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Super Wit
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De glasmozaïek tegels Florida in de kleur superwit verfraaien je badkamer in een handomdraai. Glasmozaïek ontstaat door het smelten van soda, kalksteen en kwartszand. Het glanzende oppervlak is niet poreus en gemakkelijk schoon te maken. Deze positieve eigenschap is bijzonder geschikt voor gebruik in de keuken. De achterwand van de keuken trekt altijd vet en ander vuil aan, dat eenvoudig te reinigen is. De Florida serie is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Hierdoor ben je uiterst flexibel met je keukenachterwand en kun je de kleur van de tegels afstemmen op je keukenmeubel. Hoe komen de kleuren in glasmozaïektegels voor uw badkamer tot stand? Voor het kleuren heeft de fabrikant anorganische metaaloxiden nodig. Met ijzeroxide bereikt de ambachtsman bijvoorbeeld groen of blauwgroen.

Een bijzondere eigenschap van het glasmozaïek is de transparantie. De mat heeft een afmeting van 30 x 30 centimeter. Een enkele steen is 4 millimeter dik en 23 x 23 millimeter groot. Het leggen in de badkamer gaat snel en eenvoudig met deze vierkante mat. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het aantal matten, gebruik dan de tegelcalculator. Voer uw benodigde vierkante meters in en de rekenmachine vertelt u de hoeveelheid matten, lijm en voegmiddel. Vanwege het harde en brosse materiaal worden speciale snijgereedschappen aanbevolen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.