Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Kassandra Cream Visgraat Mat


Formaat: Visgraat Kleur: Cream Materiaal: Ecologisch Glas, Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 10,5x45mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29x29,5cm Matje: 0,085m² Dikte: 6mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 1,02 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,90* per Vel

Inhoud: 0.085 Vierkante meters (€ 104,71* / 1 m²)
Productnummer: TM34442

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Cream
Tegelformaat: Visgraat
Product Aantal
Mat(ten)
0.085
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Op deze manier kan elke hobbyvakman zijn huis individueel vormgeven: Gebruik de verscheidenheid aan glasmozaïektegels Kassandra Matt!

Het moderne glasmozaïek is verkrijgbaar in de kleuren crème, grijsbruin, zwart en wit, die prachtig gecombineerd kunnen worden met alle mogelijke muur- of inrichtingskleuren. Handig is dat het formaat van de mozaïeken in elke kleur kan worden gekozen tussen baksteen, visgraat, zeshoek en vierkant. Dit geeft u, de klant, 16 opties voor het ontwerpen van uw nieuwe betegelde backsplash. Wanneer u uw bestelling plaatst, kiest u eenvoudig de oplossing die is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.

De matte kleur is een bijzondere blikvanger in vergelijking met een conventionele, glanzend betegelde achterwand. Je kunt bijvoorbeeld een moderne keukenspiegel aan de muur achter je fornuis laten hangen. In tegenstelling tot behang of gips is deze keukenspiegel afwasbaar, zodat een ongelukje tijdens het koken snel verholpen is. De individuele afmetingen van de afzonderlijke mozaïekformaten kunt u op elk moment in onze onlineshop aflezen. Ook de afmetingen van de mat en de dikte van de tegels staan hier vermeld. Overtuig uzelf van onze kwaliteit: kies voor uw volgende renovatie een achterwand van glasmozaïek of geef uw keuken een nieuwe achterwand! Bestel jouw tegeloplossing uit de Kassandra serie!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.