Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Lunatic Retro Optic Brick Grijs


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 30x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend Tegels / Matten Maat: 29,7x30cm Matje: 0,077m² Dikte: 6mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gewicht: 1 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,50* per Vel

Inhoud: 0.077 Vierkante meters (€ 136,36* / 1 m²)
Productnummer: TM34571

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.077
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Zet accenten met glasmozaïek Lunatic Brick

Het succes van glasmozaïektegels is te danken aan de creatieve combinatie van vele kleine steentjes om unieke arrangementen te creëren. Al heel vroeg legden sommige kunstenaars zich toe op het uitvoerig ontwerpen van structuren zoals glasmozaïektegels en het ontwikkelen van een onafhankelijke schildertechniek. Het pure enthousiasme dat destijds voor de rijkelijk ontworpen mozaïektegels werd getoond, bestaat nog steeds. Mozaïektegels worden al lang niet alleen in de kunst gebruikt, d.w.z. op canvas en papier, maar worden ook steeds vaker gebruikt in de inrichting van de woonkamer.

De glasmozaïek tegels Lunatic Brick zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleurvarianten. Houd je meer van minimalisme, dan kun je gaan voor de kleurvariant Lunatic retro look steengrijs. Hou je meer van houtkleuren en wil je iets ongewoons, ga dan voor de kleur Lunatik wood look colourful. Met hun matte oppervlak zijn de tegels tijdloos waardoor je er lang plezier van zult hebben.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.