Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Lyonel Textiel Optiek Brick Grijs


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Glas Optic: Textieloptiek Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 31x48mm, 31x98mm, 31x148mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 6mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,16 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 127,78* / 1 m²)
Productnummer: TM34567

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Met de glasmozaïek tegels Lyonel Brick komt individualiteit in huis. Het zijn speciale tegels die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Enerzijds kan de grootte van de afzonderlijke tesserae variëren. De klant kan vooraf kiezen welke maat de stenen moeten hebben. Er is ook een mooie selectie van kleuren. De Lyonel Brick tegels zijn verkrijgbaar in grijs, roze, beige en bruin. Een tegelmat heeft afmetingen van 30 x 30 cm. De gebruikte materialen in deze tegels zijn glas en Ecoglas. Uiteraard is er ook de keuze tussen een mat of glanzend tegeloppervlak.

Door het ietwat extravagante design kan deze tegel voor tal van ruimtes gebruikt worden. Het terras, de entree, de serre of misschien wel de badkamer of keuken? De gebruiker kan zelf bepalen waar de mooie mozaïektegels tot hun recht komen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.