Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Nemesis Bruin Zilver


Antislip: Geen slipweerstand Formaat: Vierkant Kleur: Zilver, Bruin Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm, 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 29,8x29,8cm Matje: 0,089m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,55 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,50* per Vel

Inhoud: 0.089 Vierkante meters (€ 117,98* / 1 m²)
Productnummer: TM34562

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.089
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Esthetische en smaakvolle wandbekleding

Een van de factoren die een grote invloed hebben op de uitstraling van een kamer, is het ontwerp van de muur. De materiaalkeuze voor het ontwerp van de muur kan heel verschillende effecten op het ruimtelijke effect creëren. Uw muur komt in scène wanneer u vertrouwt op glasmozaïek, vooral wanneer u vertrouwt op glasmozaïektegels Nemesis. Daarnaast zorgt glasmozaïek voor een bijzondere sfeer in de ruimte.

De glasmozaïek tegels Nemesis zijn ideaal voor gebruik in de keuken, in de badkamer, in de sauna of in de in-house wellness. Het glanzende oppervlak van de Nemesis glasmozaïektegels trekt de aandacht van elke kijker, zodat uw ontwerp van de ruimte positief wordt gegraveerd in de herinneringen van uw bezoekers. Steengrootte is niet consistent; de stenen zijn speels bevestigd in de afmetingen 23x23 en 48x48mm op een mat met de afmetingen 29,8x29x8cm.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.