Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Nikolski Beige Goud


Formaat: Vierkant Kleur: Goud, Zilver, Beige Materiaal: Glas Optic: Retro / Vintage Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,47 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 121,11* / 1 m²)
Productnummer: TM33778

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Beige
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Dit glasmozaïek uit de serie Nikolski, bestaande uit de edele kleur beige goud, geeft elk interieur een vleugje luxe en elegantie. De vierkante glasmozaïek tegels Nikolski zorgen door hun onvergelijkbare oppervlaktepatroon voor een wow-effect. Deze glasmozaïek tegels worden gekenmerkt door eigenheid, uniciteit en dat beetje extra.

De tegels zijn niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook voor natte ruimtes. De toepassingsmogelijkheden van deze moderne en luxe tegels zijn dan ook onbeperkt. Of het nu in de keuken, in de woonkamer of slaapkamer, op het bad of aan de muren in de doucheruimte is, de tegels kunnen als mozaïektegels een echte blikvanger zijn en kunnen ook als wandtegels worden gebruikt.

Met hun retro/vintage look brengen de mozaïektegels de kijker in nostalgie. Nikolski glasmozaïektegels zijn een goede keuze voor patroonliefhebbers die graag terugdenken aan de goede oude tijd. Uit deze adembenemende tegels kan een ware oase van welzijn worden getoverd en met een zekere creativiteit individueel worden ontworpen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.