Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Richmond Grijs


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x148mm, 72x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 6mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,17 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,70* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 107,78* / 1 m²)
Productnummer: TM34109

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De glasmozaïek tegels Richmond in grijs bieden een verkwikkende natuurlijke uitstraling en zijn daarom de ideale tegels voor een visueel aantrekkelijke installatie. Mozaïektegels hebben de eigenschap een bepaalde variëteit te creëren. Ze zetten het creatieve accent voor elke wand- en vloerbedekking. Deze tegels bieden als product een hoge kwaliteit, omdat de matafmetingen en de eigenschappen waarmee de verschillende mozaïekstukken aan een net zijn bevestigd het leggen zeer snel en zeer eenvoudig maken. Deze mozaïeken imponeren in elk opzicht met hun glans en vullen een nobele sfeer in veel kamers aan. Deze glasmozaïektegels zijn gemaakt van een materiaal dat veel goede eigenschappen combineert en zo elke potentiële klant overtuigt als een product met optiek en glans.

Glas als kwalitatief materiaal met ideale eigenschappen

Dit glasmozaïek is van zeer hoge kwaliteit en glastegels zijn bijzonder met hun gladde oppervlakken. Glas is het materiaal dat hier kleurnuances kan aanbrengen. Met deze kwaliteit kan glas optimaal worden geënsceneerd en biedt het uiteindelijk een zeer elegant oppervlak. Dit glasmozaïek is verkrijgbaar in de kleurvarianten Richmond zwart, Richmond grijs, Richmond wit en Richmond rustiek bruin. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om deze producten bij het leggen met elkaar te mengen en zo een nog betere visuele indruk te krijgen. Richmond is een product dat aan veel klantbehoeften voldoet en deze mozaïektegels zijn een kenmerk dat elk huis kan sieren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.