Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Starlite Retro Zwart Wit 98


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart, Wit Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 98x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 1,72 kg Aantal Stukken: 1

€ 12,95* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 143,89* / 1 m²)
Productnummer: TM34579

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart Wit
Tegelformaat: 98x98mm
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De glasmozaïek tegels Starlite Retro passen niet alleen in een galerij voor een mooie leefruimte, maar ook op de wanden van je badkamer, keuken of woonkamer. Met de glasmozaïek tegels Starlite Retro heb je de mogelijkheid om je zwembad, je lounge of je wellness-oase te verfraaien, of het nu particulier of commercieel is. De Starlite Retro glasmozaïek tegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleurcombinaties; in een tijdloze zwart-wit combinatie of in de opvallende en hippe kleurrijke uitvoering.

De veelkleurige glasmozaïektegels maken niet alleen indruk met hun prachtige esthetiek, maar ook met optische illusies. Daarnaast zijn de glasmozaïektegels Starlite Retro verkrijgbaar in beide kleurvarianten, ofwel in 48x48mm of in 98x98mm. De 8mm dikke tegels worden gelegd op een mat van 30x30cm, waardoor het leggen ook voor leken kinderspel wordt. Geef je woonruimte een adembenemende retro flair. Dat kan met de glasmozaïek tegels Starlite Retro en hun matte oppervlak. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.