Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Firebird Goud


Formaat: Vierkant Kleur: Goud Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm, 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,55 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 127,78* / 1 m²)
Productnummer: TM33617

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Goud
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De badkamer is meestal een plek waar je hoort te ontspannen. Wil je nu je badkamer opnieuw inrichten? De Firebird Mozaïektegels in Goud zijn hier perfect voor. Deze tegels zijn verkrijgbaar op een mat, wat zorgt voor een snelle plaatsing. Daarnaast zijn er twee verschillende maten tegels op de mat bevestigd, wat echter resulteert in een bijzonder patroon. De mozaïektegels kunnen ook eenvoudig als border worden gelegd. Het glasmozaïek is geschikt als wandtegels die een speciaal tintje aan uw badkamer zullen geven.

Met een beetje geduld zul je veel kunnen bereiken en er veel plezier aan beleven. De mozaïektegels als randen kunnen eenvoudig van de mat worden gescheiden. Het enige wat je nodig hebt is een snijmes. Dus nu kun je het glasmozaïek leggen. Met deze nieuwe wandtegels of randen leer je al snel van je badkamer te houden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.