Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Gestreept Glas Kristal Bruin Beige Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Bruin, Beige Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Zwembad, Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Permanente Natte Ruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestreept Tegels / Matten Maat: 30,5x32,5cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,76 kg Aantal Stukken: 1

€ 7,40* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 74,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33062m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Beige
Dikte: 4mm
Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Dit optisch betoverende vierkante glasmozaïek is ideaal voor de creatieve vormgeving van badkamers, keukens, woonkamers, zwembaden en wellnessruimtes. Dit mozaïek maakt indruk met zijn unieke kleurencombinatie van bruin en beige en een gestreept patroon dat het oppervlak een speels effect geeft. De matmaat van dit mozaïek is 30,5x32,5cm, de afzonderlijke tesserae zijn 2,5x2,5cm groot en 0,4cm dik. Het glasmozaïek is verlijmd op een passe-partout, wat zeer goed bijdraagt aan een gemakkelijke verwerking.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.