€ 10,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 116,67* / 1 )
Productnummer: HT88188m

Niet langer beschikbaar

Kleur: Grijs

MOZAÏEKTEGEL GLAS EFFECT PETROL BLACK

MOZAÏEKTEGEL GLAS EFFECT PETROL BLACK

4 van 5 sterren


• Dikte: 8mm • Formaat: Vierkant • Kleur: Petrol, Zwart • Materiaal: Glas • Matje: 0,090m² • Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestructureerde • Product: Wandtegels, Mozaïek • Stone Maat: 20x20mm • Tegels / Matten Maat: 30x30cm • Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Binnenruimte

€ 10,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 116,67* / 1 )
Productnummer: HT88188m

Niet langer beschikbaar

Kleur: Grijs

BESCHRIJVING

In de keuken en in de badkamer is het meer dan belangrijk om met behulp van een achterwand accenten aan te brengen. De keukenspiegel mag zeker niet worden onderschat. De glasmozaïek tegels petrol in zwart zijn wandtegels die geschikt zijn als border in de keuken maar ook in de badkamer. Een muuroppervlak wordt afgebakend met randen en dat ziet er altijd goed uit. De mozaïektegels zijn van hoge kwaliteit en gaan zeer lang mee. De koper kan dus heel lang genieten van deze mozaïektegels. Of het nu als keukenspiegel of als glasmozaïek in de douche is, is aan de koper.

Zijn creativiteit kent geen grenzen met deze benzinetegels. De wandtegels zijn eenvoudig te plaatsen doordat ze op een matje liggen. Hierdoor is de wand zeer snel te voorzien van mozaïektegels. Zo kan een koper de keukenspiegel sneller bevestigen en kan hij zich vergapen aan het effect van dit glasmozaïek. Met wandtegels wordt elke ruimte enorm opgewaardeerd en dat is precies wat de koper erg leuk zal vinden. De kamer ziet er mooier uit en komt natuurlijk tot zijn recht. De randen zijn makkelijk te leggen doordat de tegels makkelijk los te maken zijn van de mat.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

¹ Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.

Tegel rekenmachine

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

BEOORDELINGEN


February 6, 2019 17:39

toll!

Schnelle Lieferung und tolles Produkt!

February 6, 2019 17:39

toll!

Schnelle Lieferung und tolles Produkt!

0%

100%

0%

0%

0%

2 van 2 beoordelingen

4 van 5 sterren


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.