Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Inspiration Grijs


Formaat: Vierkant Kleur: Grijs, Wit Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,62 kg

€ 19,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 216,67* / 1 m²)
Productnummer: RAN48033

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Glanzende glasinspiratie mozaïektegels in grijs inspireren in keukens, bars en feestzalen aan de muur. Maar ook een entree, een studio en de tv-kamer worden individuele kamers met deze prachtige wandtegels van onbreekbaar glas. De motieven van dit glasmozaïek imponeren jong en oud met verfijnde traditionele patronen gebaseerd op fantasieën, die in verschillende kleuren altijd een spannende afwisseling bieden voor het oog van de toeschouwer. Met name de kleurrijke wandtegels schitteren niet alleen in blauw en grijs maar schitteren ook in geel en rood op de muur.

De speelse motieven maken van het moderne glasmozaïek een visueel hoogtepunt in deze sobere tijden. Kleine details in de veelheid resulteren in nieuwe perspectieven van de optica, die nooit vervelen. Daarom zijn de huidige Inspiration Glasmozaïek tegels een verstandige investering in uw eigen huis of in de inrichting van een gezellige bar. Moderne wandtegels zijn altijd onderhoudsvriendelijk, zodat het prachtige glasmozaïek vele decennia in zijn beproefde glans zal schitteren. , net als op de eerste legdag. Deze mozaïektegels met glasinspiratie zijn een echte inspiratie voor gedachten en gevoelens elke dag in het leven van mensen die in deze met tegels versierde ruimtes zullen lopen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.