Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Kandila Zwart 23x23x8mm


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorst-bestendig Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,49 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 110,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33600

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Tegelformaat: Vierkant 23 | 8mm
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De mozaïektegels Kandila Zwart 23x23x8mm zijn gemaakt van glas en zijn wandtegels van een bijzondere soort.Deze tegels hebben een mooie oppervlaktecoating en staan prachtig in een badkamer in de doucheruimte. De tegellook komt pas goed tot zijn recht als het glasmozaïek correct is gelegd en de koper hiermee een goede aankoop doet. De tegels zijn bijzonder klein, maar dat doet niets af aan het gemak van het leggen. Doordat de tegels op een praktische mat zijn bevestigd en daardoor makkelijker te leggen zijn.

Het oppervlak van de tegels is glanzend, wat de edele uitstraling nog meer benadrukt. Nu moeten deze mozaïektegels correct worden gelegd en indien mogelijk moet dit worden gedaan door iemand die zo'n klus eerder heeft gedaan. De wandtegels vullen de ruimte snel, wat altijd perfect is voor de koper. Het glasmozaïek is een heel bijzondere manier om een badkamer uit te rusten. De tegels hebben een heel speciaal tintje en zien er geweldig uit. Het is leuk om de badkamer te voorzien van deze tegels en het is makkelijk kiezen voor dergelijke wandtegels. De mozaïektegels hebben hun eigen charme, die altijd weerspiegeld wordt op het oppervlak.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.