Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Purper Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Zilver, Purper Materiaal: Glas Optic: Streep Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gestreept Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,45 kg

€ 25,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 287,78* / 1 m²)
Productnummer: TG12150m

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Kleur: Purper
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Mozaïektegels helpen je om van je badkamer een oase van rust te maken. Deze tegels zijn meestal makkelijk te leggen omdat ze op een mat liggen. De koper kan de tegels in drie verschillende kleuren kopen. De tegels zijn gestreept en hebben een hoogglans afwerking. Mozaïektegels zijn wandtegels voor speciale sferen. Dergelijke tegels kunnen ook in een bestaand tegelpatroon worden geïntegreerd. De glasmozaïektegels kunnen desgewenst ook van het raster worden gescheiden. Hierdoor is het perfect leggen van deze wandtegels kinderspel. Mozaïektegels zijn er nu in steeds meer varianten. Deze tegels mogen in geen enkele mooie badkamer ontbreken. Ze zijn ook geschikt voor het leggen van een border. Het blauwe glasmozaïek zal de kamer omtoveren tot een thuisoceaan.

De douche inrichten met dergelijke tegels is perfect. Iedereen die kennis heeft van leggen, moet het gebruiken en de tegels correct op de muur leggen. Het is altijd een groot genoegen om het resultaat te bewonderen. Als je de tegels nu koopt, kun je rekenen op een snelle levering. Zo kan de badkamer binnenkort afgewerkt worden met nieuwe wandtegels. Zo'n glasmozaïek mag niet ontbreken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.