Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Rainbow Zwart Wit


Formaat: Vierkant Kleur: Grijs, Zwart, Wit Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 30x30mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 31,8x31,8cm Matje: 0,10m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 1 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,77 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 85,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33576

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Real Glass Black and White Rainbow Mozaïektegels bieden de perfecte optie voor huisverfraaiing. Met hun eenvoudige, zwart-witte design passen ze goed in elk interieur en bieden ze een sfeervolle blikvanger. In een subtiele stijl zijn ze niet opdringerig en toch wekken ze de indruk van een elegante en stijlvolle faciliteit.

Met een kleine steengrootte zijn de afzonderlijke ongebruikelijke zwart-witpatronen gemakkelijk te herkennen, maar tegelijkertijd dringen ze zich niet op en zien ze er daarom eenvoudig en elegant uit. De mozaïektegels worden aangeboden als passe-partout en kunnen perfect op elke gewenste maat worden gesneden.
Met veel individuele patronen, die allemaal in dezelfde stijl zijn gehouden, zien de mozaïektegels er zeer hoogwaardig en nobel uit. Het glanzende glazen oppervlak belooft niet alleen eenvoudige bediening, maar ook de best mogelijke en stijlvolle uitstraling. Met hun minimalistische design zien ze er stijlvol uit en passen ze perfect bij elke inrichtingsstijl. De zwart-witte patronen zijn de ideale subtiele blikvanger in elk interieur, de tegels schitteren met hun moderne charme en brengen hun elegantie te allen tijde tot uiting in alle omstandigheden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.