Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Trend-Vi Glas Metropolis Opal


Een Pakket: 0,89m² Formaat: Pattern Kleur: Goud, Wit Materiaal: Glas Optic: Paarlemoer Effect Specialiteit: Tot 75% uit gerecycleerd glasafval, 100% Handgesneden Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: Veranderlijk Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 28,8x30,8cm Matje: 0,089m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels, Mozaïek

€ 391,00* per Pakket

Inhoud: 0.89 Vierkante meters (€ 439,33* / 1 m²)
Productnummer: TI22446

Op voorraad

Aflevertijd 4-5 Weken

Model: Opaal
Product Aantal
Pakketjes
0.89
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Als u bij de inrichting van een woonkamer waarde hecht aan individuele stijl, hoogwaardige materialen en een trendy uitstraling, moet u zeker kennis maken met de glasmozaïek Metropolis in opaal. Deze glasmozaïek tegel is gemaakt door de bekende en gerenommeerde Italiaanse fabrikant van glaskeramiek, het bedrijf Trend-Vi. Vloeren die zijn voorzien van glasmozaïek hebben een bijzonder elegante uitstraling, maar zijn net zo onderhoudsvriendelijk en veerkrachtig als andere tegelvloeren.De mozaïektegels zijn verkrijgbaar als sticks met een dikte van 4 mm, de matmaat is 30,8x28. 8cm.

Glasmozaïektegels zijn niet alleen bijzonder mooi door hun gladde oppervlak, ze zijn ook bijzonder milieuvriendelijk omdat ze voor 75% uit gerecycled glas bestaan. Mozaïektegels van één kleur kunnen worden gebruikt om de ruimte zo vorm te geven dat er een ruimtelijke indruk ontstaat. Vooral individuele tegelvloeren ontstaan wanneer mozaïektegels in verschillende kleuren in patronen worden gerangschikt. Als elegante overgang tussen vloer en wand kunnen plinten in bijpassende kleuren het effect van de tegels onderstrepen. Glasmozaïekvloeren zijn zeer geschikt voor mensen met allergieën omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ook eigenaren van gezelschapsdieren waarderen de goede verzorgende eigenschappen van glasmozaïekvloeren. Met de mozaïektegels uit de Metropolis-serie van Trend-Vi krijgen woonruimtes Italiaanse flair en een onvergelijkbare huiselijke sfeer.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.