Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegels Metaal Zelfklevende Ensenada Zilver


Kleur: Zilver Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 74x74mm Oppervlaktekarakteristieken: Geborsteld, Glanzend Tegels / Matten Maat: 28,7x29,5cm Matje: 0,085m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,36 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,40* per Vel

Inhoud: 0.085 Vierkante meters (€ 98,82* / 1 m²)
Productnummer: TM33933

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.085
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Denkt u aan een interieurrenovatie in het momenteel vrij donkere seizoen, zoals moderniseren met wandtegels, die robuust maar ook trendy zijn, dan zijn deze zelfklevende metalen tegels met een zilverkleurig, mat oppervlak een goede keuze. Deze wandtegels vallen op door een heel bijzonder patroon en zijn een eyecatcher die opvalt, bijvoorbeeld met behangdelen op de muren. Gemakkelijke en snelle oppervlaktereiniging is zeker een van de voordelen van zilverkleurige metalen mozaïektegels. Als u bedenkt dat er mogelijk een familielid is om voor te zorgen of kinderen in het huishouden.

De Ensenada mozaïektegels met een dikte van vier millimeter kunnen door een ervaren vakman snel en nauwkeurig worden bevestigd aan de wanden van de keuken, badkamer of zelfs de feestzaal en balkon. De kwaliteit van de mozaïektegels is bijzonder goed waar voor je geld in onze winkel. Een goedkope verandering in het interieur die op lange termijn zijn vruchten afwerpt.

Een moderne mozaïektegel die goed te combineren is met behang en/of bestaande tegels. Eenvoudig en snel te reinigen en bijzonder voordelig. Eenvoudige toepassing in het patroon door een bekwame vakman of specialist.

Voor vragen is onze klantenservice uiteraard bereikbaar via WhatsApp of telefonisch op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.