Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Wichita Zilver Flitser


Formaat: Vierkant Kleur: Zilver Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Trommelde Tegels / Matten Maat: 30,2x32,7cm Matje: 0,099m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,87 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,20* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 92,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33059m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zilver
Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Modern wanddesign met glasmozaïek tegels in glitterlook

De glasmozaïektegel Wichita in zilverglitter ontvouwt zijn decoratieve effect niet alleen in keukens en badkamers. Het decoratieve, glinsterende oppervlak geeft ook slaap- en woonruimtes een bijzondere sfeer. Op het gebied van hygiëne, duurzaamheid en onderhoudsgemak zijn wandtegels superieur aan alle andere bekledingen. Glasmozaïektegels met een glitteroppervlak zijn een trend in de woonkamerinrichting. Hiermee kunnen zowel subtiele dessins met een licht gestructureerd oppervlak als sterke contrasten met opvallende kleuren worden gecreëerd.

Glasmozaïek - flexibel ontwerp van woonruimte

Glasmozaïeken werden al door de Romeinen gebruikt voor vormgeving. Ze zijn nooit uit de mode geraakt. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Tegels met een glinsterend oppervlak kunnen in plaats van foto's en behang ook als decoratieve wandbekleding worden gebruikt. De structuur van het oppervlak versterkt het dynamische effect van de decoratieve, prachtig glinsterende wandtegels. In vergelijking met conventionele tegels wordt een glasmozaïek met glittereffect gekenmerkt door meer individualiteit, verfijning en glans. Glasmozaïek tegels Wichita glitter voegen een vleugje glamour toe aan het huis. Het ontwerp dat met glasmozaïektegels wordt bereikt, is net zo individueel als de smaak van de ontwerper. Elegante, donker glinsterende tegels geven je eigen vier muren een stijlvolle clubsfeer.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.