Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Diamo Beige 20x60cm


Een Pakket: 1,08m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Beige Materiaal: Steengoed Optic: Beton Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 20x60cm Dikte: 9mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd Product: Wandtegels Gewicht: 15,7 kg

€ 35,90* per Pakket

Inhoud: 1.08 Vierkante meters (€ 33,24* / 1 m²)
Productnummer: LZ69618

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Kleur: Beige
Product Aantal
Pakketjes
1.08

De wandtegels Diamo in beige zijn overtuigende producten van aardewerk. Als wandbekleding zijn ze de verfijning voor de perfecte sfeer. Het lichte en matte oppervlak zorgt voor luxe en een vleugje heel bijzondere elegantie in elke badkamer of in kamers waar wandtegels van deze kwaliteit worden gewaardeerd. Diamo wandtegels zijn een bijzonder geaccentueerd product dat de wensen van veel geïnteresseerden zal opwekken. Hier vindt de geïnteresseerde voor elke wandbekleding actuele tegels en deze tegels zijn zeer goed te combineren. Deze kwaliteit resulteert in vele toepassingsmogelijkheden in zowel de zakelijke als de particuliere sector.

Deze producten zijn waardevolle accessoires en maken de planning compleet in elke vochtige ruimte en op muren waar hygiëne en netheid hoog in het vaandel staan. Tegels zijn de belichaming van een lange levensduur en deze tegels zien er niet alleen zeer ideaal uit in de gelegde ruimte, maar ze getuigen ook van smaak. De kleuring is tegenwoordig gewild en het ziet er erg helder uit, het ziet er niet koud uit, maar alleen erg vriendelijk. Matte oppervlakken zorgen voor een zekere warmte en deze tegels zien er heel huiselijk uit. De geglazuurde randen zijn niet gerectificeerd en dit betekent dat het glazuur als bijzonderheid aan de randen behouden blijft. Zo bereikt deze tegel een optimale plaatsing met voegen. Het mat glinsterende glazuur oogt elegant en levendig. Deze wandtegels hebben de beste kwaliteitseigenschappen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.