Ga naar hoofdinhoud

Zwembad Mozaïek Seestar Geplakt Op Papier


Breed: 116,4cm Een Pakket: 1,35m² Formaat: Vierkant Hoogte: 116,4cm Kleur: Rood, Grijs, Blauw, Geel, Oranje, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Dikte: 4mm Eigenschap: Vorst-bestendig, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Zwembad Mozaïek, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 12,45 kg Aantal Stukken: 1

€ 86,90* per Pakket

Inhoud: 1.35 Vierkante meters (€ 64,37* / 1 m²)
Productnummer: TM34525

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Pakketjes
1.35
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Het zwembad Mosaic Seestar is een streling voor het oog bij elke zwempartij. De combinatie van licht en water laat de kleuren van het motief verleidelijk glinsteren. Het motief geeft het gebied rond het zwembad een stijlvolle, maritieme flair.

Kenmerken van de Pool Mosaic Starfish

Het zwembadmozaïek is gemaakt van hoogwaardig glas. Bestand tegen hoge waterdruk en chloor, zal het het zwemgebied decennialang verfraaien. Het bijzondere van dit mozaïek is dat de motiefzijde is verlijmd met papier. De tegels zijn 4 mm dik. Het zwembadmozaïek in de kleuren oranje, grijs, wit, geel, rood en lichtblauw trekt ieders aandacht. Het matte oppervlak is gemakkelijk schoon te maken. Op een lichte ondergrond komt het mozaïek goed tot zijn recht. Het zwembadmozaïek is vorstbestendig en geschikt voor plaatsing in natte ruimtes, binnen en buiten. Het kan op de vloer en op de muren worden gelegd.

Leggen van het zwembadmozaïek Seestar

Om een gemakkelijke plaatsing te garanderen, worden de tegels op een mat gelijmd. Na het leggen wordt het papieroppervlak eenvoudig afgepeld. Om dit te doen, wordt het papieroppervlak licht bevochtigd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.