Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Trend-Vi Recycling Brillante 243 10x10x4mm


Een Pakket: 2m² Formaat: Vierkant Kleur: Lichtblauw Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Specialiteit: Tot 59% uit gerecycleerd glasafval, Mozaïek is gelijmd op polyurethaan net Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 10x10mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 31,6x31,6cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels

€ 446,00* per Pakket

Inhoud: 2 Vierkante meters (€ 223,00* / 1 m²)
Productnummer: TI22156

Op voorraad

Aflevertijd 4-5 Weken

Model: Brillante 243
Product Aantal
Pakketjes
2
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Met de mozaïektegels uit de Brillante-serie biedt de beroemde Italiaanse fabrikant van glasmozaïek Trend-Vi een ideale basis voor de gevarieerde inrichting van moderne kamers. Het hoogwaardige glasmozaïek is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarom kunnen de mozaïektegels ook met elke inrichtingsstijl worden gecombineerd. De tinten geel, zwart, zalm, wit en groen flikkeren mysterieus op elke muur. Het glanzende glasmozaïek heeft een glad oppervlak, waardoor alle mozaïektegels uit de Brilliant serie makkelijk schoon te maken zijn. Deze tegels worden onderhouden met een lichte zeepoplossing en binnen enkele minuten zullen ze glanzen zoals de eerste dag van installatie.

De goede kwaliteit van de Italiaanse tegels overtuigt in de badkamer, keuken, feestzaal, serre en in alle andere ruimtes van het huis. De fijne tegels met het transparante glasmozaïek creëren een huiselijke sfeer die nooit deftig maar altijd modern is. Mozaïektegels kunnen ook perfect gecombineerd worden in verschillende kleuren. De delicate pasteltinten van Trend-Vi kunnen daarom ook gebruikt worden als subtiele afbakening in de ruimte. Patronen kunnen ook worden ontworpen met het exclusieve glasmozaïek. Mozaïektegels zijn trendy en zullen daarom de komende jaren voor een actuele, moderne sfeer in elk huis zorgen. De hoogwaardige mozaïektegels zijn een ideale investering voor alle generaties van de familie die van design houden. Het mozaïek overtuigt met de kleine eenheid 10x10x4 millimeter.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.