Ga naar hoofdinhoud

Glas Zwembad Mozaïek 25x25x4mm Blauw Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Blauw Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Zwembad, Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Permanente Natte Ruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 31,5x40cm Matje: 0,125m² Dikte: 4mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Zwembad Mozaïek, Mozaïek, Vloertegels Gewicht: 1,13 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,90* per Vel

Inhoud: 0.125 Vierkante meters (€ 71,20* / 1 m²)
Productnummer: HT88202m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Blauw
Product Aantal
Mat(ten)
0.125
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De moderne mozaïektegels zijn ontworpen voor plaatsing in zwembaden en zwembaden. Het tijdloos klassieke design van de tegels maakt de vormgeving van zeer individuele mozaïeken mogelijk. Een smaakvol zwembadmozaïek verfijnt elk zwembad en belichaamt stijlvolle klasse. De zeer goed verwerkte glasmozaïek tegels beloven een zeer lange levensduur. De afmetingen van de hoogwaardige zwembadtegels zijn 25 x 25 mm met een dikte van 4 mm. Het invallende licht wordt gereflecteerd door het glanzende oppervlak van de mozaïektegels, waardoor het zwembadmozaïek bijzonder esthetisch wordt weergegeven.

De smaakvolle glasmozaïektegels kunnen naar individuele ideeën worden gerangschikt en geven het zwembad zijn eigen unieke charme. Door de hoogwaardige oppervlaktestructuur hebben de mozaïektegels een iriserend effect en maken ze van het zwembad een echte eyecatcher. De glasmozaïek tegels zijn geschikt voor plaatsing in zwembaden en zwembaden van alle formaten. Of het nu modern en minimalistisch, klassiek of als bijzonder zwembadmozaïek is: de zwembadtegels verspreiden een heel bijzondere flair en zijn op lange termijn een waardevolle investering in het zwembad en het zwembadgedeelte.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.