Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Potsdam Lichtblauw


Formaat: Vierkant Kleur: Lichtblauw Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20x20mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Matje: 0,093m² Dikte: 4mm Eigenschap: Antislip, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 0,59 kg Aantal Stukken: 1

€ 3,90* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 41,94* / 1 m²)
Productnummer: TM34252

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Lichtblauw
Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Glasmozaïek tegels Potsdam zijn perfect voor het ontwerpen van de badkamer en de achterwand van de keuken. Een mozaïek op de muur in de badkamer trekt ieders aandacht. Het ensceneert vakkundig de wand en creëert de gewenste sfeer in de ruimte.

Eigenschappen van glasmozaïek Potsdam

De steenmaat van de tegels is 2 cm x 2 cm. Ze zijn te bestellen met een mat oppervlak. Glasmozaïek tegels Potsdam slikken het licht niet op, maar weerkaatsen kunstlicht en daglicht, waardoor de ruimte groter lijkt. Omdat het glasoppervlak snel en eenvoudig kan worden gereinigd en onderhouden, zijn de glasmozaïektegels ideaal voor het ontwerpen van vochtige ruimtes. De kleine glasmozaïek tegels kunnen worden gebruikt om kleine oneffenheden op de achterwand van de keuken te compenseren. In de badkamer en keuken zorgen glasmozaïektegels ervoor dat Potsdam-armaturen en andere meubels als nieuw glanzen. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ontwerpmogelijkheden met glasmozaïek Potsdam

Glasmozaïek tegels Potsdam biedt flexibele opties voor het ontwerpen van een kamer, een kleine ruimte of individuele wanden. Hiermee kunnen bijvoorbeeld de badkuip of nissen tot een blikvanger worden gemaakt. Decoratieve mozaïeken kunnen worden ontworpen met zowel eenkleurige als meerkleurige tegels. Ook in de hal en in elke andere woonruimte is een glasmozaïek een verrijking. Extra effecten kunnen worden bereikt met gerichte LED-verlichting. Als het licht de glasmozaïektegels binnendringt, schitteren ze in schitterende kleuren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.