Ga naar hoofdinhoud

Glas Zwembad Mozaïek Tegels Pergamon Bruin


Formaat: Vierkant Kleur: Bruin, Lichtbruin Materiaal: Glas Specialiteit: Geplakt op papier Toepassingsgebied: Zwembad, Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Permanente Natte Ruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x15mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend Tegels / Matten Maat: 32,5x32,5cm Matje: 0,106m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Zwembad Mozaïek, Mozaïek Gewicht: 1,4 kg Aantal Stukken: 1

€ 19,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 216,67* / 1 m²)
Productnummer: HT88650

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Het zwembad is een echte wellnessruimte. Deze mozaïektegels uit de serie Pergamon zijn hier bijzonder geschikt voor. De tegels zijn stuk voor stuk van glas gemaakt. Elk klein vierkantje glinstert in een individuele resolutie. De kleur is altijd hetzelfde. Er zijn verschillende kleurenschema's om uit te kiezen. De drie beschikbare basiskleuren zijn groen, beige en bruin. De vierkante glastegels zijn individueel verlijmd op een dragermat. Hierdoor zijn de mozaïektegels zeer eenvoudig te verlijmen.

De tegels zijn geschikt voor het zwembad en elke andere vochtige ruimte in huis. Natuurlijk kunnen ze ook onder water worden geïnstalleerd. Ze sieren banken in het water of zijn ook een optische witmaker in het zwembad. Onder water dienen de voegen te worden bepleisterd met een watervaste massa zodat de afzonderlijke glastegels niet meer los kunnen komen. Normale voegmortel is voldoende boven water om een goed resultaat te bereiken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.