Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Acapella Lichtblauw Vierkant


Formaat: Vierkant, Hexagon Kleur: Lichtblauw Materiaal: Glas Optic: Retro, Vintage Specialiteit: Eco glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 6mm Eigenschap: Geglazuurd, Vorst-bestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 1,5mm Gewicht: 1,17 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,50* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 127,78* / 1 m²)
Productnummer: TM34619

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Lichtblauw
Tegelformaat: Vierkant
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Zeshoekige tegels met trendy kleuren en moderne oppervlakken zijn opnieuw een trend in interieurdesign. Ze combineren de geometrische look en vintage stijl. De tijdloze glasmozaïektegels uit de serie Acapella maken talrijke legpatronen mogelijk.
De zeshoekige tegels kunnen natuurlijk worden gebruikt voor de smaakvolle vormgeving van wanden.

Ontwerpmogelijkheden met hexagon tegels Acapella

Zeshoekige glasmozaïektegels zijn geschikt om in verschillende ruimtes te ontwerpen. De tegels kunnen worden gebruikt voor wanddecoratie. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met de vloertegels of worden gebruikt om individuele ruimtes te ontwerpen, bijvoorbeeld achter de open haard. Acapella glasmozaïek tegels zijn verkrijgbaar met een mat oppervlak. Glanzende glasmozaïektegels bieden het voordeel dat vingerafdrukken of voetafdrukken niet direct opvallen.
Een matte afwerking geeft het oppervlak ook een exclusieve, individuele flair. Ze zijn ook onopvallend en laten meubels met hoogglans oppervlakken graag in het oog springen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.