Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Mignon Bruin


Formaat: Vierkant Kleur: Bruin Materiaal: Glas Optic: Beton Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 47x47mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 29,8x29,8cm Matje: 0,089m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,6 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,60* per Vel

Inhoud: 0.089 Vierkante meters (€ 130,34* / 1 m²)
Productnummer: TM34557

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Bruin
Product Aantal
Mat(ten)
0.089
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De tegels van de Mignon-lijn zijn gevarieerd, ze zijn verkrijgbaar in de kleuren petrol, grijs, blauw en bruin. De individuele steenmaat van de Mignon mozaïektegels is 47x47 mm, hierdoor hebben de stenen van de tegels een vierkante vorm. Dit is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar maakt het ook gemakkelijker om de Mignon-glastegels te gebruiken. De matafmetingen van 29,8x29,8 cm zijn dan ook vierkant. Ook moet worden vermeld dat de Mignon mozaïektegels van glas zijn en een glanzend oppervlak hebben, waardoor ze een echte blikvanger zijn! Sommige stenen van de Mignon mozaïektegels zijn meer dekkend, andere zijn licht doorschijnend, dit varieert natuurlijk ook iets afhankelijk van de kleurkeuze. Over het geheel genomen zorgen de Mignon-tegels in mozaïek-look voor een interessant kleurenspel en de glans komt vooral tot uiting in het licht van een lamp of de zon.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.