Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Zilver Uni 25x25x4mm


Formaat: Vierkant Kleur: Zilver Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 25x25mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30,2x32,7cm Matje: 0,10m² Dikte: 4mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,84 kg Aantal Stukken: 1

€ 11,90* per Vel

Inhoud: 0.1 Vierkante meters (€ 119,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33274m

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zilver
Product Aantal
Mat(ten)
0.1
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Universele tegel in een moderne stijl

Extreem chique en breed inzetbare tegel. Ideaal als eyecatcher in de badkamer. Of het nu in de douche, boven de wastafel of op een kale muur is; de tegel maakt overal een goed beeld. Het kan ook in de keuken worden gebruikt als achterwand.

Er zijn geen grenzen aan persoonlijke creativiteit met mozaïektegels. Beide matten met alleen dezelfde kleur kunnen worden gebruikt of goud kan worden gecombineerd met zilver. Ieder naar zijn eigen smaak.

Door het glanzende oppervlak ziet de tegel er zeer elegant en modern uit. Ideaal voor dagelijks gebruik, want het materiaal is gemakkelijk schoon te vegen en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast geeft het soort materiaal het een chique charme. Glas is tijdloos en past overal.

De montage van de matten blijkt eenvoudig en geschikt voor iedere hobby doe-het-zelver. Omdat de tegel op matten wordt geleverd, is het niet nodig om moeizaam op de afzonderlijke, kleine tegels te plakken. De matten kunnen eenvoudig op de tegellijm worden bevestigd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.