Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Glas Lucca Zilver 48x48x8mm


Formaat: Vierkant Kleur: Zilver Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 48x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 1,64 kg Aantal Stukken: 1

€ 9,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 110,00* / 1 m²)
Productnummer: TM33594

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Tegelformaat: Vierkant 48 | 8mm
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De mozaïektegels Glass Lucca Zilver 48x48x8mm zijn een verrijking voor elke ruimte. Deze tegels zijn wandtegels van een bijzondere soort en passen perfect in de badkamer. Deze tegels passen bij bijna elke gekozen vloer, wat ze nog aantrekkelijker maakt. Het glasmozaïek werd op matten bevestigd, waardoor het makkelijk te leggen is. De koper zal een geweldig patroon in zijn badkamer kunnen creëren. De tegels kunnen horizontaal of diagonaal gelegd worden. Dergelijke mozaïektegels maken veel en zullen de kamer er absoluut perfect uit laten zien. Het is erg leuk om op deze manier de kamer te betoveren.

Verfijn je badkamer met de nieuwe wandtegels in mozaïek look. De kleur zilver maakt altijd het verschil en zal ook absoluut indruk maken op de koper. Het oppervlak is glanzend, wat de mozaïektegels nog meer in het oog springt. Je eigen badkamer omtoveren tot een wellness-oase is nu kinderspel dankzij deze tegels. Het is een plezier om er de badkamer mee in te richten en de wandtegels te bevestigen. Maar dat moet door een vakman gedaan worden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.